38 Bach bloesems

Online Bach bloesem advies
voor een emotioneel evenwicht

crab apple

Bach bloesem remedie
Crab Apple (Appel)

Bach bloesem remedie Crab Apple is een reinigingsremedie die mensen kunnen gebruiken als zij zich op een bepaalde manier onrein voelen en wanneer er sprake is van gevoelens van afkeer of schaamte.
Een symptoom van een negatieve Crab Apple-stemming kan een nauwelijks te stoppen schoonmaakwoede zijn, waarbij een beetje rommel en stof al zorgen voor veel ergernis en onrust.
Soms kan contact met een leuning of deurklink in openbare ruimten of een klamme handdruk de oorzaak zijn van een vies gevoel, dat pas verdwijnt als de handen zijn gewassen.

Ook wanneer mensen zich schamen voor hun uiterlijk en helemaal van slag raken door bijvoorbeeld puistjes, eczeem of de eerste tekenen van ouderdom, kan de remedie helpen. Verder is Crab Apple aan te bevelen voor diegenen die een afkeer van zichzelf hebben, omdat zij niet kunnen stoppen met slechte gewoonten.

In een negatieve Crab Apple-toestand hebben mensen al met al dus niet zo'n positief beeld van zichzelf en kunnen zich druk maken over allerlei kleinigheden. Zij verliezen zich in details en zien daardoor belangrijke zaken over het hoofd.

Bach bloesem remedie Crab Apple zuivert gevoelens van onreinheid en helpt de gedachten weer onder controle te krijgen en de zaken weer in de juiste proporties te zien.

terug naar het overzicht

Clematis  ⇐ Bloesems 1 t/m 38 ⇒  Elm