38 Bach bloesems

Online Bach bloesem advies
voor een emotioneel evenwicht

walnut

Niet helemaal volgens de regels

Mijn ‘Gouden Mix’, zo noemde een cliënt de door mij geadviseerde Bach bloesem remedies. Deze combinatie van Bach bloesems hielpen hem om goed in balans te blijven.
Direct bij het innemen van eerste druppels voelde hij de positieve uitwerking. Jarenlang bestelde hij steeds weer twee flesjes tegelijk.

Er miste een essentiële Bach bloesem die er voor kon zorgen dat hij uiteindelijk ook zonder de remedies in balans zou kunnen blijven. Omdat hij niet erg mededeelzaam was, kon ik er mijn vinger niet achter krijgen welke bloesem moest worden toegevoegd. En hij hield angstvallig vast aan zijn ‘gouden mix’, wilde daar beslist niets aan veranderen.

Toen ik op mijn Facebookpagina over Bach bloesems Walnut als bloesem van de maand beschreef, ging er bij mij opeens een licht op. Dit zou wel eens de ontbrekende remedie kunnen zijn, want Walnut maakt het niet alleen gemakkelijker aan een nieuwe levensfase te wennen, deze remedie doorbreekt ook gewoonten en vastgeroeste patronen.
Omdat hij zo bang was om iets aan de Bach bloesem-mix te veranderen, heb ik – helemaal tegen de regels van de
dr. Edward Bach Foundation in - zonder overleg Walnut aan de mix toegevoegd.
Vier maanden later stuurde hij een e-mail met de mededeling dat hij de Bach bloesem-remedies niet meer nodig had. Het ging heel goed met hem.

Enkele regels uit zijn e-mail:
Bedankt voor de ondersteuning van de afgelopen jaren die ik van jou heb mogen ontvangen. De Bachbloesem-druppels hebben goed geholpen en ik heb geen terugslag gehad.
Geen angst- en paniek aanvallen gehad, voel me sterk!