38 Bach bloesems

Online Bach bloesem advies
voor een emotioneel evenwicht


Onze kater Pink, komt uit een nestje waar hij de laagste was in rang. Een lelijk, mager katertje in een nestje met prachtige dikke grijs/witte kittens.
Pink was bijna ondervoed en zeer angstig toen wij hem meenamen, maar bij ons zou hij zeker opbloeien.
Helaas, ondanks onze goede zorgen bleef het een bang en miezerig katertje.
's Zomer had hij enorme huidproblemen. Als een magneet trok hij teken aan, zelfs na een behandeling tegen vlooien en teken. Hij had zijn huid al kaal en kapot gekrabd vóór ik deze 'bloedzuigers' kon verwijderen.
Alleen in de winter had hij een mooie, dikke vacht.

Sinds ik hem behandel met Bach-remedies gaat het beter. Hij krijgt Crab Apple voor de huidproblemen, Mimulus, Aspen en Rock Rose omdat hij overal bang voor is en de moed mist andere katers te verjagen als die zijn territorium binnendringen.
Ik geef hem Star of Bethlehem voor het trauma dat de moederpoes hem niet accepteerde en Honeysuckle, omdat hij door dat traumatische verleden zo bang en onzeker is geworden.
Het gaat goed met onze Pink. Hij houdt nog steeds niet van veel bezoek, maar af en toe vindt hij iemand interessant genoeg om te besnuffelen.

In de zomer zit er nog wel eens teek in zijn huid, maar die mag ik nu verwijderen. Daardoor blijven zijn huid en vacht mooi.

Filmpje: Pink wil graag Bach bloesems-remedies.

Note: Pink leeft niet meer, hij is 16 jaar geworden.

.

Pink